Diferents Formacions

Rikus amb la guitarra  

El format més polivalent!!! Pensat per  a tot tipus de festes: escoles, llars d’infants...En Rikus amb la seva guitarra i el seu ukelele ofereix un espectacle enèrgic, divertit on no hi falta de res.

En Rikus es multiplica pujant i baixant de l’escenari per organitzar rotllanes, organitzar trens, organitzar concursos... en resum: muntar una gran xerinola!!!

separator

Rikus i els Barretines  

El format més complert per les vostres festes majors!!! Tota l’energia d’en Rikus acompanyada per un baix (en Mia ) i una bateria (en Marc) que donen a l’espectacle una sonoritat i una marxa espectacular!!!

separator

Gran Concert Familiar  

En Rikus està ultimant el que serà el seu primer disc!!! I per presentar-lo està cuinant a foc lent una gran banda per interpretar les seves cançons!!!!

El gran concert serà la barreja de les cançons més tradicionals amb les cançons de collita pròpia d’en Rikus. Una proposta en gran format on les sonoritats més modernes tindran el protagonisme!!!. Aquest espectacle està pensat per a grans escenaris.

(obert a contractació a partir setembre 2018).

separator

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES

Disposem d’equip de veus i de so pels diferents formats... fins a 3000W de so.
Es disposa de:

  • Taula de mescles Behringer Xenyx X2442 de 24 canals, 4 canals estèreo, equalitzador paramètric a tres bandes, 4 enviaments per auxiliars.
  • Dues unitats d’altaveus actius Behringer b215: potència de 1100w amb subgreu de 15”
  • Microfonia inalàmbrica per tots els instruments i cantants.
  • Set de llums LED: 4 focus amb 7 Led’s, pedal de control DMX 512Aquest equip serveix per sonoritzar els espectacles: XERINOLA D’EN RIKUS, EN RIKUS VA A LA SELVA I LES CAIXES DEL MENJADOR a la majoria de places i espais. En cas d’un altre tipus de lloc s’ha de consultar.

    Espai escènic:
    • Es demana entarimat estable i segur de 4m x 4m amb escala frontal. • Potència de corrent a peu d’escenari de 220 volts i mínim dos endolls. • Facilitat d’accés amb cotxe.