VISCA LA FESTA

Visca la Festa vol ser un espectacle familiar de gran format on el públic assistent gaudeixi en família d'un moment únic, d'un moment especial de bona música i de festa deixant de banda totes les preocupacions del dia a dia.

Per aquest motiu des de Rikus hem creat aquest espectacle amb una banda de quatre músics i dos animadors per tal d'oferir un xou espectacular i de qualitat.

Un espectacle amb molta energia i moltes sorpreses: voleu conèixer la recepta de la felicitat i l'optimisme? Voleu conèixer la Serafina? teniu ganes de viatjar al llunyà Oest? i de conèixer en FESTRUÇ? o de ballar un bon rock and roll?

IMG_1676_munt
IMG_1425

EN RIKUS SE’N VA A LA SELVA

En Rikus, el cosí d'en Patufet, s'ha perdut i ha agafat un camí que no tocava...aquest camí l’ha dut a una selva misteriosa. Només hi ha una opció: anar al poblat dels ZIGA-ZAGUES!

Tota un viatge en què junts haurem de jugar amb animals, aprendre idiomes nous, ballar les danses, descobrir espècies noves, travessar rius...

Tota una súper aventura en què els espectadors ajudareu a en Rikus a tornar a la muntanya amb els seus xaiets.

LA XERINOLA D'EN RIKUS

L'espectacle amb més marxa, gresca i diversió d'en Rikus!

En Rikus és un pastor, cosí d'en Patufet, que baixa de la muntanya amb la barretina i la guitarra per oferir un espectacle familiar divertit i engrescador.

Prepareu-vos per a un espectacle farcit de cançons populars i de collita pròpia, danses exòtiques, jocs ritmats, trens, cadenes, rotllanes, teles gegants, globus de colors, paracaigudes, gomes elàstiques i confeti, molt de confeti!

Aquest espectacle amb petites variacions es pot adaptar a diferents temporades: CASTANYADA-NADAL-CARNAVAL-FESTES ESCOLARS.

@IMG_1325
IMG_1368

LES CAIXES DE COLORS

La Tina i en Rikus han perdut les seves caixes de colors... On són?

Cada caixa ens portarà una dinàmica/història diferent: contes, jocs de falda, jocs amb bombolles de sabó, teles blaves per viatjar cap al fons del mar, mocadors de colors, instruments, campanes, titelles, globus per volar... i un munt de sorpreses més!

Un espectacle molt visual i dinàmic per les festes de les Llars d'infants.

Contacta amb nosaltres

Envian’s un missatge i en un tres i no res ens posarem en contacte amb vosaltres.