ESPECTACLES

La Xerinola d'en Rikus
En rikus se'n va a la selva
Les caixes del menjador

LA XERINOLA D’EN RIKUS

En Rikus és un pastor que baixa de la muntanya, amb la seva barretina i la seva guitarra, per oferir un espectacle familiar divertit i engrescador.

Prepareu-vos per un espectacle plagat de cançons populars i de collita pròpia, danses exòtiques, jocs ritmats, trens, cadenes, rotllanes, teles gegants, globus de colors, paracaigudes, elasticart, i confeti... molt de confeti!

Moltes i diferents dinàmiques que faran passar una bona estona tan a grans com a petits.

xais-img
kindergarten-img

EN RIKUS SE’N VA A LA SELVA

Benvinguts a una nova aventura d’en Rikus, el pastor de la muntanya. En aquesta ocasió, en Rikus fa un viatge per la selva misteriosa... tota una peripècia on junts haureu de jugar amb bèsties salvatges, enfrontar-vos a serps, imitar molts animals, aprendre nous idiomes, ballar les danses de la tribu ZIGA ZAGA, descobrir noves espècies, travessar rius i explorar tot de racons exòtics! Esteu preparats per afrontar aquests reptes amb en Rikus?

Tota una experiència on els espectadors ajudareu a en Rikus a superar proves per poder aconseguir tornar a casa... a la muntanya.

LES CAIXES DEL MENJADOR

En Rikus, el pastor, arriba a casa després d’un dia intens de treball a la muntanya... al mig del menjador... hi ha unes caixes... què s’hi amagarà dins?

Cada caixa ens portarà una dinàmica/història diferent: contes, jocs de falda, jocs amb bombolles de sabó, teles blaves per viatjar cap al fons del mar, mocadors de colors, instruments, campanes, titelles, globus per volar... i un munt de sorpreses més!

Un espectacle molt visual i dinàmic per passar una bona estona en família.

*Aquest és un espectacle per a Biblioteques i Llars d’infants, destinat als més menuts de tots (0-2 anys) cal la implicació dels pares i mares per dur a terme alguna dinàmica.

afterschool-img

Contacta amb nosaltres

Envian’s un missatge i en un tres i no res ens posarem en contacte amb vosaltres.